GAZİANTEP / NİZİP - Aşağıçardak Ortaokulu

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ AKADEMİK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

OKULUMUZUN BAHÇE DÜZENLEMESİNİN YAPILMASINI SAĞLAYAN MAHALLE MUHTARIMIZ SAYIN ABDİ BAKIR'A OKULUMUZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu yöremizin kültürel özelliklerine göre halaylarla, türkülerle çoşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Ara

İlçemiz Nizip Kaymakamı Sayın Oğuz Alp ÇAĞLAR;  okulumuzu ziyareti esnasında öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etmiştir.

Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününde Şehit Öğretmenlerimizi Saygıyla Andık.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük çoşku ile kutlandı.

İnan Hakları ve Demokrasi Haftası

Ara

Afet eğitimi gününde öğrencilerimize, doğal afetler karşısında neler yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Okullumuz yapılan tetkikler sonucunda beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.Beyaz bayrak sertifikası okulumuzda yapılan törenle okulumuz temizlik görevlisi Salih YILDIRIM´ a ithaf edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Nizip Kaymakamı Sayın Kemal ŞAHİN Okulumuza ziyarette bulundu.

Şbt

Gaziantep Gezgin Gençlik Merkezi Projesi Kapsamında Okulumuza ziyarette bulunan proje gönüllüleri, okulumuz öğrencilerine eğlenceli anlar yaşattı.Yapılan ziyarette öğrencilerimiz eğlenceli vakitler geçirken aynı zamanda sportif etkinliklerde yaptı.Bunun yanında satranç müsabakalaları düzenlendi.Katılımcılara hediye paketi verildi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.